ACUM, ESTE SINGURUL TIMP CARE EXISTĂ

Category: Dezvoltare spirituala Comments: 2 comments

acum este singurul timp care exista

Bună dimineața
și o zi cu soare în inimile, sufletele și conștiința voastră – pentru a vă putea bucura aici și acum, de tot ceea ce deja sunteți, aveți și alegeți să materializați și să trăiți!

Vă doresc o zi plină de clarității, bunătate, entuziasm și căldură sufletească – menite a vă susțină prin valorile și adevărul inimii, în tot ceea ce sunteți, simțiți, exprimați, alegeți să faceți, pentru a vă înfrumuseța trăirile, creațiile mentale și viața.

Pacea lăuntrică te va ajuta de fiecare dată când îți pierzi direcția și busola…sau sensul vieții, în a-ți regăsi armoniei inimii și a vindeca sau repare, ceea ce mintea ta rănește sau din necugetare, a risipit.

De ești copleșit de griji, nemulțumiri, suferințe și neîmpăcări – energia iubirii și lumina clarității înțelegerii ei, te va ajuta în a ieși din labirintul întunecat al minții, pentru a te putea putea bucura de viață, aici și acum, debarasându-te prin iertare, de poverile neîmplinirilor, agresiunilor și a ne-iertărilor din trecut.

Când vei înțelege că Lumina izvorăște din inima ta și că nemulțumirile tale izvorăsc din nevoile neîmplinite și convingerile negative care ți-au fost implementate la nivel mental prin educație și manipulare emoțională, vei înțelege că ele nu-ți pot afecta viața, fără acordul și complicitatea ta inconștientă.

Când vei înțelege că tu alegi convingerile pe care le hrănești, vei înțelege că ești regizorul vieții tale. Și când vei conștientiza și asuma asta, vei înțelege că, ești perfect așa cum ai fost creat.

Când vei fi mulțumit de ceea ce este, ai și faci – te vei simți împăcat cu ceea ce ești și alegi să experimentezi, pentru a te vindeca și a-ți trăi viața, prin conștiința iubirii.

Atunci când vei fi pregătit să te eliberezi de corvoada resentimentelor tale, de nemulțumiri, de neîmpăcări și de nevoia de a te refugia în trecut traumelor și suferințelor tale sau în viitorul iluziilor fricilor materializate de mintea ta – te vei putea din nou iubi și bucura de viață.

Când nu-ți va mai fi teamă să ierți trecutul, să te eliberezi de iluziile fricilor pe care le creezi, și să-ți asumi autenticitatea și responsabilitatea pentru viața pe care TU alegi să o trăiești – vei putea reveni în prezent, pentru a te bucura de frumusețea clipei de ACUM.

Celebrându-ți viața, prin ați manifestarea vocație, harul, darurile, valorile, experiențele, abilitățile și esența ta divină în mod autentic – fără urmă de negativitate, ipocrizie, lăcomie, frică sau fățărnicie – vei putea trăi, prin conștiința iubirii.

Atunci când gândurile tale sunt ghidate prin conștiința sinelui tău divin – tot ceea ce vei exprima prin emoțiile, cuvintele, alegerile și faptele tale, va fi dominat de atitudinea iubirii, a pasiunii, a entuziasmului, a dăruirii și a abundenței energiei luminii tale sufletești.

Cât timp însă, vei rămâne în mod inconștient, sau din neîncredere, ne-credință, ne-iubire și nepăsare, victima frământărilor, ne-iertărilor, falsității, nemulțumirilor și insuficiențelor tale, nu-ți vei înțelege abundența.

Pentru a o înțelege, trebuie să renunți la a mai trăi în insuficiențe nemulțumiri și nevoi. Pentru asta e nevoie să devii selectiv în raport cu reperele și convingerile după care viața și deciziile subconștiente ale minții tale, se ghidează.

Iartă pentru a te trezi la realitatea conștiinței iubirii și – vei putea vedea, simți, trăi și înțelege, prin sinele tău spiritual, capabil de acceptare, asumare, iubire și toleranță – fața luminoasă a destinului tău favorabil, manifestat și desăvârșit în Lumina Adevărului și a conștiinței Christice a iubirii.

TU ești stăpânul vieții tale și singurul responsabil pentru nemulțumirile, durerile, neîmplinirile, orgoliile, frustrările, supărările, lăcomiile, insuficiențele, decepțiile, ostilitățile și neîmpăcările tale sufletești.

Când vei accepta și asuma asta, pentru a adopta o atitudine și un comportament favorabil frumuseții vieții – vei înțelege că: – TU ești atât cel ce decide începutul și sfârșitul frământărilor și al durerii, cât și – cel ce decide momentul începutului și sfârșitului beatitudini experiențelor frumuseții și al trăirilor spirituale.

Tu alegi momentul maturizării tale emoționale, și decizi când ești pregătit prin iertare și detașare de suferințe și auto-împovărare – să-ți asumi responsabilitatea prețuirii vieții pe care ai primit-o în dar.

Când vei decide să te trezești la viață pentru a celebra prin conștiința iubirii, clipa prezentului de ACUM – vei înțelege: – cum să ieși din labirintul întunecat al minții, pentru a trăi în abundența energetică a Luminii reliefată prin claritatea Adevărului inimii.

Când vei fi în armonie cu iubirea și armonia din inima ta – vei înțelege – cum să intri în uniune spirituală cu sinele tău divin, pentru a experimenta trezirea la viață prin conștiința iubirii și a înțelege că ești parte din Întreg.

Când îți vei asuma toate astea și vei trăi pentru ați dezvolta abilitățile și a acumula valori sufletești prin care să-ți pui harul în slujba celor din jur – vei experimenta beatitudinea Iluminării și trezirea definitivă a sinelui tău spiritual, la conștiință, iubire și viață.

……..
A trăi în prezent, aici și acum – înseamnă a admite și a înțelege că – deja ai și ești tot ceea ce trebuie să ai și să fii, pentru a te simți merituos, mulțumit și recunoscător, pentru viața ta și darul tău divin.

Alergând după iluzii deșarte și către nicăieri – nu faci decât să-ți amanetezi sufletul și adevărul inimii, sărăcindu-le de iubire și de capacitatea de a-ți înțelege Lumina și esența menirii tale pe acest Pământ, prin sinele tău divin.
sk

Autor: Sandor Kasza
Facebook: https://www.facebook.com/kastimisoara

Recomandam urmatoarele articole:
Folosirea puterii mentale pentru acumularea si dirijarea fortei vitale in corp
Perfecționarea noastră – trebuie să fie scopul activităților noastre
IMPARTASIREA BOGATIEI
ADEVARATA PROSPERITATE
PROSPERITATE

Tags:  ,

2 comments to ACUM, ESTE SINGURUL TIMP CARE EXISTĂ

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>