A-TI AUZI PROPRIUL ADEVAR

Category: Dezvoltare spirituala Comments: No comments

a-ti auzi propriul adevar

Bine v-am regăsit…
și să aveți o zi plină de iubire și adevăr.
Vă doresc ca fiecare zi să fie pentru voi un nou început, bazat pe: – temelia iubirii și a grației divine, pe credința, încrederea de sine, valori morale, lăuntrice și de caracter, și pe – adevărului inimii, eliberat de gânduri și trăiri dominate de frici, neliniști, constrângeri, nemulțumiri, traume, neîmpliniri și poveri ale minții.

Când devenim mult prea preocupați în a produce, a asculta, a da curs, a susține, a răspândi și a hrănii cu negativitate tumultul zgomotos al gândurilor menite să judece, să învinovățească, să împovăreze, să se eschiveze de responsabilitate, sau să ne exprime fricile, lăcomiile, orgoliile, vanitatea, nemulțumirile, neliniștile, insuficiențele, supărările, traumele, poverile, furiile, frustrările, etc – mintea nu va mai are suficiente resurse energetice, pentru a auzi, a conștientiza, a înțelege sau a da curs împlinirii adevărului inimii.

Când refuzăm să ascultăm sau să auzim glasul inimii, ne refuzăm iubirea. Iar de ne refuzăm iubirea, ne pierdem capacitatea de a o recunoaște și a-i manifesta abundența. Atunci când cineva ne îmbrățișează cu iubirea sa, sau cineva o cere de la noi, mintea ne va induce dorința de a ne ferii de energia sau rugămintea care vine spre noi. Într-un final, va trebui cu toții să înțelegem că, în lumea în care trăim – totul există ca să fie primit, prețuit și dăruit, și – nu pentru a fi posedat, invidiat, tânjit sau din lăcomii luat.

Prin a tânji după ceea ce prin efortul și abilitățile noastre nu merită, a lua în detrimentul celorlalți, a obține fără a pune la loc ceva mult mai de valoare decât ceea ce primim sau luăm pentru noi, – a lua fără a plăti în mod etic la nivel energetic, ceea ce ne lipsește și luăm, a cere sau a le impune celorlați să ne dea energia lor sau a o fura ne ”ecologic” – ne obligăm în mod inconștient, la plăți ulterioare ale căror cuantum mintea nu-l cunoaște așa cum nu știe nici data scadenței plăți.

Când energia inimii nu e prezentă în ecuația vieții, ea e substituită cu iluziile și incertitudinile minții, incapabilă în baza cunoașterii sale limitate, la a discerne între irealitate sa și adevăr intuit, cunoscut și înțeles prin Spirit.

Adevărul est miracolul care se găsește în sufletul și inima fiecăruia dintre noi și este manifestat prin fiecare dar, fie el al nostru sau a altcuiva, care își are izvorul în inimă și Spirit. Pentru al vedea. simți și auzi, este nevoie să ne deschidem sufletul și inima, fără frici, resentimente, măști sau intenții ascunse.

Nevoile, nemulțumirile, așteptările și negativitatea – sunt expresii ale lipsei adevărului, credinței și iubirii, din viața, experiențele, convingerile, trăirile și inima noastră. Ele exprimă deficitul energetic de iubire și valoare de care conținutul din ”ambalajul” darurilor noastre, este vlăguit. Formele gând a minții, se metamorfozează în planul fizic al trăirilor și experiențelor noastre, prin emoțiile prin care le hrănim.

Consecințele și rezultatele scopurilor, nevoilor sau intențiile noastre – ne devin favorabile prin valoare și conținut, doar dacă ele sunt hrănite și umplute cu energia pozitivă a iubirii, credinței, încrederii de sine, a pasiunii și a răbdării, până ce vine ”vremea culesului de rod” a semințelor rodnice sădite în mediul fertil al sufletului nostru și al celor ce lasă Lumina să-i pătrundă.

Autor: Sandor Kasza
Facebook: https://www.facebook.com/kastimisoara

Recomandam urmatoarele articole:
Adevărurile spirituale – să le facem carne și os
ADEVĂRATA IUBIRE
ADEVARATA AUTORIATATE A INIMII TALE
Chei și încuietori – înțelepciune, iubire, adevăr: trei chei care deschid intelectul, inima și voința
ADEVARATA PROSPERITATE

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>