De ce Portal Spiritual?

Comments: 2 comments

Ideea Portalului Spiritual ne-a venit in urma multor discutii si dezbateri pe diverse teme legate se spiritualitate. Idei, autori, carti… multe. Am avut nevoie de o baza de informatii si ne-am gandit sa cream acest site. Si asa il vedem, un portal. Este un loc in care adunam si impartasim informatii despre spiritualitate.

Ne dorim sa luam legatura cu oameni care cauta raspunsuri, care doresc sa se dezvolte, astfel incat sa putem evolua, si noi, si ei, in ritmul propriu fiecaruia.
Cautam permanent carti, persoane, experiente si situatii incadrate in neconventional, cu referinta la spiritualitate si dezvoltarea eu-lui interior, pe care sa le putem impartasi celor interesati.
Invatam pe masura ce imbuntatatim si completam portalul. Ne dorim ca eforturile noastre sa conduca spre o comunitate care sa creasca, impreuna si alaturi de oamenii care o viziteaza, o imbogatesc, o completeaza.
Apreciem, incurajam si suntem deschisi la pareri, recomandari si discutii pe care sa le purtam impreuna.
Am inceput aceasta actiune numita Portal Spiritual in primul rand pentru ca am simtit nevoia sa gasim si sa mentinem contactul cu alti oameni care au aceleasi intrebari si nelamuriri, oameni care sa contribuie la efortul nostru, sa ne provoace, sa ne indrume, sa ne ajute sa atingem persoane cu interese similare pe care in mod uzual, in normalul zilnic, nu le-am intalni.
Sunteti alaturi de noi prin comentarii si vizualizari. Trimiteti-ne propuneri, idei, ganduri care pot sa imbunatateasca si sa creasca aceasta intiativa.
Vă dorim din tot sufletul PACE, IUBIRE, ARMONIE!

Echipa Portal Spiritual

2 comments to De ce Portal Spiritual?

 • Simeona  says:

  Oooo, ce treabă minunată aţi făcut voi aici!
  Vă iubesc pentru că mă iubiţi şi pentru că sorbiţi din izvorul Iubirii!
  Vă dau şi eu o floare de cireş din grădina sufletului, ca semn de bucurie şi de recunoştinţă.
  Să ne întâlnim cu toţii în Grădina Bucuriei!

 • dorina  says:

  Va multumesc ca existati!am citit si am ascultat….as dori sa mai ascult carti citite de acel “inger” care citeste Tolle,Cursul de mirecole,Scoala zeilor…daca este posibil…va multumesc din suflet …dorina

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>