[audiobook RO] Eckhart Tolle – Un Pamant nou

Category: AudiobookEckhart Tolle Comments: One comment

Eckhart Tolle

“Trăind în prezent, nefericirele anterioare nu ne mai stăpânesc, eliberarea lor este la baza fericirii noastre.” Eckhart Tolle

Cartea “Un Pământ nou” a cunoscutului călăuzitor spiritual Eckhart Tolle, este un ghid practic ajutător în evoluţia noastră spirituală. În această lume în care fiecare om începe să devină mai conştient de sine, să caute rezolvare la problemele existenţiale, Eckhart Tolle, prin cărţile sale, reuşeşte să fie un adevărat maestru spiritual modern. Oamenii se îndreaptă cu mai multă aplecare spre călăuzitorii spirituali moderni decât spre religiile consacrate. Ca şi în celelalte cărţi ale sale, autorul transmite mesaje simple şi clare demne de vechii învățători spirituali. Scopul cărţii “Un Pământ nou” este de a ne elibera sufletul de suferinţele primite încă de la naştere sau dobândite pe parcursul vieții, concretizate în “corpul-durere”. Acest “corp-durere” este un aflux de emoţii negative, hrănit de gândurile rele, al cărui leac este eliminarea acestor gânduri, pentru diminuarea energiei acestuia. Mulţi înţelepţi şi iluminaţi, bărbaţi şi femei, au avut cândva un corp-durere greu, dar prin eliminarea acestuia au putut să atingă iluminarea. (sursa)
Iată 3 idei extrase din această lucrare:
1. Frumoși sau urâți, oamenii își construiesc într-o măsură semnificativă identitatea pornind de la corpul lor. Mai exact identitatea lor e derivat[ din gândul corespunzător lui eu, gând pe care-l atașează în mod eronat imaginii mentale sau conceptului despre corpul lor care, la urma urmei, nu este altceva decât o formă fizică ce se supune destinului tuturor formelor – efemiritatea și în final degradarea.
2. Separă reacția de întâmplarea care a declanșat-o. Supărarea și atitudinea defensivă sunt indicii că egoul vorbește prin intermediul tău. Când simți că pierzi ceva, întreabă-te: ceea ce sunt s-a diminuat?
3. Atunci când cineva te insultă sau spune ceva negativ despre tine, nu reacționa. Obsevă cum ceva din interiorul tău dorește să-i spuna una, să reacționeze, dar nu, nu reacționa pur și simplu. Simți că valoarea ta s-a diminuat sau simți că s-a extins, pentru că nu te-ai lăsat controlat de minte?

Sperăm că varianta audio în limba română a acestei minunate lucrări vine în întâmpinarea unui numar mare de oameni, ce pot astfel să intre în contact cu învățătura lui Eckhart Tolle în momente în care lectura nu este posibilă.

Audiție plăcută!

Eckhart Tolle - Un Pamant nou - audiobook in limba romana

Eckhart Tolle – Un Pamant nou – Introducere

Eckhart Tolle – Un Pamant nou – Capitolul 01

Eckhart Tolle – Un Pamant nou – Capitolul 02

Eckhart Tolle – Un Pamant nou – Capitolul 03

Eckhart Tolle – Un Pamant nou – Capitolul 04

Eckhart Tolle – Un Pamant nou – Capitolul 05

Eckhart Tolle – Un Pamant nou – Capitolul 06

Eckhart Tolle – Un Pamant nou – Capitolul 07

Eckhart Tolle – Un Pamant nou – Capitolul 08

Eckhart Tolle – Un Pamant nou – Capitolul 09

Eckhart Tolle – Un Pamant nou – Capitolul 10

One comment to [audiobook RO] Eckhart Tolle – Un Pamant nou

  • Gabriel  says:

    In primul rand multumesc din inima. 🙂
    Link de download este pt Un Pamant nou?
    Multumesc din nou. 🙂

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>