Voința Domnului – nu este relativă fiecăruia dintre noi

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: One comment

Omraam Mikhael Aivanhov

“Câţi creştini nu îşi pun întrebări cu adevărat naive despre voinţa Domnului! Îşi imaginează că El are o voinţă specială în ce îi priveşte: locul în care trebuie să locuiască, meseria ce trebuie să o profeseze… Oare El vrea ca ei să se căsătorească, să aibă copii sau trebuie să rămână celibatari pentru a I se consacra?… Oare El le cere să susţină sau, din contră, să combată o anumită cauză, o anumită persoană?… În realitate, voinţa Domnului nu este pentru fiecare specifică unei anumite probleme. Dumnezeu doreşte numai ca omul să studieze pentru a-I înţelege legile, care sunt legile vieţii, şi să se străduiască apoi să le pună în practică.

Bineînţeles, fiecare este personal în atenţia voinţei Domnului; dar el va cunoaşte ceea ce Dumnezeu aşteaptă de la el după ce a studiat voinţa divină în principiul ei. Numai cel care începe prin a se pune în acord cu voinţa divină ca principiu al înţelepciunii şi al iubirii poate cunoaşte cu adevărat ce aşteaptă Dumnezeu de la el.”

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Gândul zilei de 10 noiembrie

Recomandam urmatoarele articole:
Chei și încuietori – înțelepciune, iubire, adevăr: trei chei care deschid intelectul, inima și voința
Voința – un instrument al naturii noastre superioare
Timpul pierdut – poate fi într-un fel recuperat
ADEVĂRUL INIMII
Intelectul – limitele sale

One comment to Voința Domnului – nu este relativă fiecăruia dintre noi

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>