Virtuțile – atrag din spațiu niște forțe binefăcătoare ce ne ocrotesc

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: No comments

Omraam Mikhael Aivanhov

“În general, bătrânețea este considerată ca o încercare, și este adevărat, pentru cei mai mulți oameni ea constituie o încercare, fiindcă ei nu au trăit în armonie cu legile divine. Dar, în realitate, bătrânețea poate fi cea mai bună periaodă a vieții. Pentru cei care în tinerețe și la vârsta maturității au hrănit un înalt ideal, multe lucruri se ameliorează în timpul bătrâneții: înțelegerea, luciditatea…Cum se explică aceasta? Oare creierul nostru nu urmează aceeași evoluție ca și corpul fizic? Picioarele, ochii, urechile încep să vă trădeze, dar viața sufletului și a spiritului devine din ce în ce mai bogată și plină. Ca și cum ați gusta, în sfârșit, din roadele strădaniilor voastre.

Așadar, pregătiți-vă, gândiți-vă să trăiți corect cât sunteți tineri, pentru a putea gusta mai târziu din acest belșug de roade.”

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Gândul zilei de 15 decembrie

Recomandam urmatoarele articole:

Statornicia – ultima etapă a Inițierii
Somnul – favorizează cristalizarea stărilor noastre interioare
Răbdarea – să o întărim prin respirație
Mila – regăsirea sensului originar al acestui cuvânt
Luna crescătoare și luna descrescătoare – cum să folosim cele două perioade

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>