Viața – să o ocrotim, fiincă ea este izvorul tuturor bogățiilor noastre

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: No comments

Omraam Mikhael Aivanhov

Gândul zilei de 11 martie

“Dacă oameni s-ar gândi să-și ocrotească viața, să o păstreze în cea mai mare puritate, ar avea atâtea posibilități de a-și împlini aspirațiile! Fiindcă viața iluminată, inspirată, este izvorul tuturor bogățiilor. Din nefericire, foarte puțini cunosc acest adevăr. Ceea ce mulți numesc „a trăi” nu este în realitate decât o împrăștiere, o risipire a energiilor lor, iar când se regăsesc complet epuizați, lipsiți de gust și de forțe pentru a face ceva, ei nu înțeleg, ei se plâng. Să-și recunoască mai degrabă greșelile și să se hotărească să se comporte mai inteligent în viitor.

Dacă oamenii au nevoie de o știință, singura, adevărata, aceasta este de a-și păstra viața pură și luminoasă. Să nu uite niciodată: calitatea gândurilor și a sentimentelor lor acționează asupra rezervelor lor de energii, asupra chintesenței ființei lor. Iar cea mai bună modalitate de a vă ocroti viața este de a o pune în slujba lumii divine.”

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Recomandam urmatoarele articole:
O atitudine fraternă – îmbogățește pe fiecare din viața tuturor
10 adevaruri care-ti vor schimba viata
40 de lectii de viata extrase din filme
Viața – ce trebuie să o respectăm și să o ocrotim la toate creaturile
A trăi nu este ajuns – trebuie să ne întrebăm ce fel de viață trăim

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>