Ura – creează niște legături la fel de puternice ca iubirea

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: No comments

Omraam Mikhael Aivanhov

“Urâți pe cineva? Ei bine, să știți că sunteți pe cale să formați o legătură cu el, o legătură ce vă leagă de el la fel de puternic ca și dacă l-ați iubi, fiindcă ura este la fel de puternică ca iubirea. dacă vreți să vă simțiți interior descotorosiți de un dușman, să nu îl urâți, încercați să fiți cel puțin indiferenți. Atât timp cât urâți pe cineva, este ca și cum niște lanțuri vă leagă de el; nu îl mai părăsiți. Spuneți: „Eu nu mai suport acea persoană, eu am rupt legăturile cu ea.” Poate că în mod fizic nu o veți mai întâlni, dar în planul astral lucrurile stau altfel, nu te poți îndepărta de cineva urându-l.

Rețineți bine aceasta: ura creează niște legături la fel de puternice ca iubirea. Aceste legături sunt desigur diferite: iubirea vă aduce anumite lucruri, ura vă aduce altele, dar tot atât de sigure și puternice ca iubirea.”

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Gândul zilei de 16 noiembrie

Recomandam urmatoarele articole:
Singurătatea – îl amenință pe cel care nu știe să vadă Principiul divin la alții
IUBIRE PURĂ
A-TI LUA CARLIGUL DIN GURA
SINGURĂTATE
CURAJ

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>