Tribunalele interioare – de care nu putem scăpa

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: No comments

Omraam Mikhael Aivanhov

“Chiar dacă există atâtea tribunale și judecători, adevărata justiție nu se află în exteriorul nostru. Adevărata justiție se află în noi. Pentru că gândurile, sentimentele, faptele noastre se înregistrează, și nu putem scăpa de consecințele acestor înregistrări. Cel care se află singur în camera lui, punând la cale un proiect criminal, poate gândi: „Nu mă vede nimeni, nimeni nu mă poate condamna.” Dar el se înșeală, fiindcă în realitate totul se înregistrează în el, pe un fel de benzi magnetice pe care nu le poate șterge, și el este obligat să trăiască cu aceste înregistrări. Acest tribunal interior ce nu încetează să îl observe și să îl judece este mai cumplit decât toate tribunalele pământene.

Atunci, chiar când vă aflați singuri acasă, încercați să faceți niște lucruri bune, fiindcă ele se înregistrează deopotrivă. Deseori, Dumnezeu a fost reprezentat printr-un ochi într-un triunghi. Este o modalitate de a arăta că Dumnezeu a așezat în ființa umană niște aparate care văd totul, și că ea nu va putea scăpa de această judecată interioară.”

Omraam Mikhaël Aïvanhov

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Gândul zilei de 29 noiembrie

Recomandam urmatoarele articole:

Tribunalul nostru interior – să ne încredem numai în judecata sa
Laboratorul interior – în care putem intra și lucra
Dușmani interiori – și dușmani exteriori. Cum să ne purtăm cu ei
BUCURIA ESTE FERICIREA CARE VINE DIN INTERIOR
FRIGUL DIN INTERIOR

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>