Să ne hrănim cu al patrulea element – lumina

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: One comment

Omraam Mikhael Aivanhov

“Dumnezeu a împărțit totul pentru toți: apa, aerul, căldura, lumina, iar în lumea subtilă El a răspândit deopotrivă prana, telesma, akașa, fohat, și tot felul de energii binefăcătoare. Atunci, de ce atâți oameni se simt săraci și necăjiți? Fiindcă ei nu știu să atragă și să absoarbă aceste elemente subtile. Ei își închipuie că viața este săracă, că Domnul nu le-a dat nimic. Ba da, totul a fost distribuit, totul stă la dispoziția tuturor creaturilor, dar creaturile sunt slabe, leneșe, limitate și înlănțuite.De aceea ele rămân în sărăcie. Oamenii înșiși sunt cei care se limitează.

Să luăm numai nutriția ca exemplu. Ei se mulțumesc să mănânce, să bea, să respire, adică să se hrănească cu niște elemente solide, lichide, gazoase și lasă deoparte elementele foc, lumina. Dacă omenirea decade, este pentru că ea nu se hrănește corect. Ca să ne hrănim corect, avem nevoie de acest al patrulea element care este esențial. De aceea trebuie să asistăm la răsăritul soarelui, ca să absorbim acest foc și această lumină, răspândite din belșug în fiecare dimineață. ”

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Gândul zilei de 13 ianuarie

Recomandam urmatoarele articole:

Aurul și lumina – legăturile dintre ele
Poet – este cel care răspândește lumina, căldura și viața
Lămpile noastre interioare – să le conectăm la lumina divină
Lumina – aurul spiritual
Exercițiile spirituale – ne ajută să regăsim lumina și iubirea

One comment to Să ne hrănim cu al patrulea element – lumina

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>