Religia – trebuie să ia în considerare toate activitățile umane

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: No comments

Omraam Mikhael Aivanhov

Gândul zilei de 28 octombrie

“Există destul de multe religii în lume, problema este numai să știm cum să lucrăm pentru ca ele să nu rămână lipsite de mesaj. Învățământul Fraternității Albe Universale nu pretinde că aduce o nouă religie, ci numai niște metode, adică o conduită de adoptat, un program de realizat. Noi nu discutăm despre adevărurile esențiale ce sunt cunoscute de mii de ani; noi trebuie să găsim numai cea mai bună modalitate de a le aplica, pentru ca ele să fie mereu vii în lume, dar mai ales vii în noi.

În adevărata religie, toate activitățile umane trebuie luate în considerare: cele care privesc viața noastră psihică, a respira, a mânca, a merge, a dormi etc, cât și cele referitoare la sufletul și spiritul nostru. Iar dacă noi acordăm o atenție deosebită metodelor de lucru, este pentru ca nici un domeniu să nu fie considerat străin religiei, fiindcă ființa umană este o unitate. ”

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Recomandam urmatoarele articole:
Purificarea – este necesară pentru a simți prezența divină în noi
Credința – o dovedim prin faptele noastre
DESPRE CONSTRÂNGERILE MINȚII
Revenirea la sursa – Filosofie si Matrix
Copiii cei Noi au sosit. Tu ai un copil de Cristal?

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>