Razele de soare – curenți de forțe ce străbat ființele și lucrează asupra lor

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: No comments

Omraam Mikhael Aivanhov

Gândul zilei de 24 aprilie

“Lumina este un spirit, un spirit care vine din soare… Fiecare rază este un curent de forțe ce străbate spațiul, iar acest curent pătrunde în ființe și în lucruri și lucrează asupra lor. Dacă există un domeniu de aprofundat, acesta este cel al luminii: natura sa, activitatea sa și cum putem lucra cu ea.

Cel care neglijează lumina alergând după câștiguri, după profit, este un ignorant. El nu știe că acest „aur” pe care îl caută, bogăția, nu este în realitate altceva decât o condensare a luminii. Da, aurul este o condensare a razelor de soare, adunate, strânse, lucrate de niște muncitori inteligenți care trăiesc în străfundurile pământului. Ce se întâmplă dacă acordați atâta importanță aurului și neglijați lumina? Este ca și cum ați neglija o prințesă, făcându-i niște avansuri femeii sale de servici; evident, când prințesa își va da seama, vă va închide ușa. Trebuie să iubiți de la început lumina; aurul va veni apoi, el vă va urma: când veți apare în compania prințesei, toți servitorii ei se vor pune în mod spontan în slujba voastră. ”

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Recomandam urmatoarele articole:
Gravitația pământului în jurul soarelui – aplicație a acestei legi în viața noastră interioară
Omul va regăsi Paradisul apropiindu-se de lumina, de caldura si de viata soarelui
Adevărul – calitățile manifestate de cel care îl posedă
Arborele – analogiile ce le prezintă cu ființa umană
Vorbind cu Dumnezeu. A doua venire

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>