Războaiele – încetarea lor depinde numai de oameni

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: No comments

Omraam Mikhael Aivanhov

Gândul zilei de vineri 17 aprilie 2015

“Un război, un altul, apoi încă un altul izbucnesc în diferite locuri de pe planetă. Toată lumea se plânge și se întreabă de ce apar aceste războaie… Este foarte simplu: fiindcă oamenii nu știu să profite de condițiile favorabile oferite de pace.

Găsirea unor ocupații în timp de pace necesită o mare vigilență. Or, adevărul este că, și în timp de pace, oamenii continuă să se războiască; ei se înfruntă în toate domeniile: politica, comerțul, finanțele, religia, familia… devin în permanență niște terenuri de confruntare, niște adevărate câmpuri de bătaie. Cum să ne mai uimim că se declanșează astfel conflicte armate aproape peste tot, antrenând atâtea nenorociri? Apoi, oamenii îl roagă pe Domnul să înceteze războaiele și să readucă pacea… Dar în ce măsură aceasta îl privește pe Domnul? Trebuie să le cerem oamenilor să găsească modalitățile de a se găsi în pace în sinea lor pentru a face apoi pace cu ceilalți.”

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Recomandam urmatoarele articole:
Daca puterile sunt pe sfarsite. Razboiul si pacea omului cu el insusi
Omraam Mikhael Aivanhov – Despre “războiul stelelor”
De la Sirius la Pamant
Picioarele – importanța contactului lor cu pământul
Vindecarea spontana a credintei

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>