Răsăritul soarelui – evocarea acestui moment excepțional

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: No comments

Omraam Mikhael Aivanhov

Gândul zilei de 30 aprilie

“Ce privilegiu să putem contempla răsăritul soarelui! De aceea, în fiecare an, la revenirea primăverii, pregătiți-vă pentru aceste momente unice. Nici o prezență din lume nu poate, asemenea soarelui, să introducă în voi ordinea și armonia, să vă dea lumina, iubirea, pacea, bucuria. Este izvorul care țâșnește, care vibrează, care curge… Când veți reuși să vă cufundați în acest flux de lumină, nu veți mai vrea să vă smulgeți din el.

Dacă ajungeți foarte devreme, cu mult înainte de răsăritul soarelui, pentru a vedea primele licăriri ale zorilor, sunteți străbătuți de un sentiment sacru, ca și cum ați fi admiși să asistați la misterele pe care întreaga natură este pe cale să le sărbătorească. Vă simțiți obligați chiar să pășiți altfel pentru a nu tulbura atmosfera. Pătrundeți în adevărata poezie. Cum să nu vă doriți ca toți oamenii să poată simți într-o zi această frumusețe, această puritate, această viață îmbelșugată, de la care să se alimenteze? ”

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Recomandam urmatoarele articole:
Adevărul – calitățile manifestate de cel care îl posedă
Gravitația pământului în jurul soarelui – aplicație a acestei legi în viața noastră interioară
Omul va regăsi Paradisul apropiindu-se de lumina, de caldura si de viata soarelui
Omraam Mikhael Aivanhov – Izvorul
J. Donald Walters – Meditaţia pentru începători

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>