Prezentul – trebuie considerat în funcție de trecut și viitor

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: No comments

Omraam Mikhael Aivanhov

Gândul zilei de 24 noiembrie

“Fiecare eveniment fiind consecința unui eveniment anterior, ne este imposibil să interpretăm corect prezentul dacă nu arucăm o privire în trecut. Trebuie să știm însă că este posibil să lucrăm asupra acestui prezent, ce este consecința trecutului, pentru ca viitorul să fie mai bun, mai frumos, mai luminos. Așadar, pentru a înțelege bine prezentul unor ființe, nu numai că trebuie să îl considerăm ca o consecință a unui trecut îndepărtat, dar și ca punct de plecare pentru o nouă existență.

Cel care studiază viața umană fără să țină cont de faptul că ea este legată de niște vieți trecute și de unele viitoare nu poate avea o apreciere exactă. În fața anumitor existențe, nu ne putem împiedica o remarcă: „Ce risipă!”. Trebuie însă să ținem cont că această existență nu este decât o za dintr-un lanț lung și că zalele următoare pot fi îmbunătățite.”

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Recomandam urmatoarele articole:
Morții – cum să acționăm ca să le păstrăm prezența
Purificarea – este necesară pentru a simți prezența divină în noi
[audiobook RO] Eckhart Tolle – Puterea Prezentului
[audiobook] Eckhart Tolle – Puterea Prezentului
Karma, absenta completa a Prezentei Constiente

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>