Pământul – locul evoluției noastre

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: 2 comments

Omraam Mikhael Aivanhov

“Religia creștină ne învață că, după moarte, sufletele umane merg în purgatoriu ca să-și ispășească greșelile comise în timpul vieții lor terestre. În realitate, adevărata noastră evoluție se face pe pământ, nu în altă parte. Cel care, din cauza greșelilor sale, este condamnat după moarte să sufere în regiunile planului astral numite purgatoriu, trebuie apoi să revină pe pământ pentru a îndrepta răul făcut. Pentru că nu este de ajuns să suferi: suferința nu este o reparație pentru greșelile comise.

Din moment ce pe pământ ființa umană comite niște greșeli, tot pe pământ ea trebuie să vină să le îndrepte, și nu există altă motivație pentru reîncarnare. Dacă ea și-a ispășit deja greșelile în lumea de dincolo, de ce ar mai trebuuie să coboare? În reallitate, există o lege conform căreia fiecare trebuie să-și îndrepte greșelile în toate regiunile universului unde aceste greșeli au produs niște daune, așadar și în planul fizic. Astfel, el se instruiește și se îndreaptă.”

Omraam Mikhaël Aïvanhov

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Gândul zilei de 10 octombrie

Recomandam urmatoarele articole:

Lumea divină – este pământul nostru originar
Datoriile noastre față de pământ – ne achităm cu bine de ele numai acordându-ne, mai întâi, la Cer
Răsăritul de soare – o repetiție a primei dimineți de pe pământ
Căminele de lumină – fac legătura între pământ și Cer
Energiile – cel care nu le mai are pentru pământ, cu atât mai mult nu le mai are pentru Cer

2 comments to Pământul – locul evoluției noastre

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>