Pământul – capacitatea sa de a absorbi și a transforma resturile. Un exercițiu

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: No comments

Omraam Mikhael Aivanhov

Gândul zilei de 17 august

“V-ați gândit la capacitatea ce o are pământul de a transforma resturile, chiar cadavrele ce le primește de la regnurile vegetal, animal și uman, pentru a da niște arbori și flori minunate, niște cereale, niște legume și fructe zemoase? El are la dispoziție niște laboratoare alchimice formidabile! De ce să nu îi urmăm și noi exemplul? Îi puteți cere chiar să vă ajute să realizați această lucrare de transformare în voi.

Vreți să vă indic un exercițiu? Când vă plimbați în natură, așezați-vă sau întindeți-vă pe pământ, săpați o mică gaură, puneți-vă un deget în ea și spuneți: „Oh, pământ, mama mea, tu care mi-ai dat corpul și mă hrănești zilnic, eu îți mulțumesc… Mai am însă o rugăminte la tine: fiindcă tu ai puterea de a transforma cele mai ieftine materiale, acceptă să-mi iei toate impuritățile, toate murdăriile, pentru a lucra asupra lor, și redă-mi-le ca o materie la fel de transparentă precum cristalul.” Păstrați încă câteva clipe de reculegere, apoi mulțumiți pământului.”

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Recomandam urmatoarele articole:
Pământul – un intermediar între soare și creaturi
Gravitația pământului în jurul soarelui – aplicație a acestei legi în viața noastră interioară
Picioarele – importanța contactului lor cu pământul
Muntele – o legătură între pământ și cer
Viața după moarte – vom merge în regiunile spre care ne-am îndreptat gândurile în existența noastră pământeană

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>