Pâinea celestă – necesitatea de a ne hrăni zilnic cu ea

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: No comments

Omraam Mikhael Aivanhov

“Discipolii unui învățământ spiritual se gândesc uneori că este foarte plictisitor să facă zilnic aceleaşi exerciţii, să recite aceleaşi rugăciuni, să observe aceleaşi reguli de conduită. Atunci, de ce nu consideră ei că este plictisitor să mănânce de trei ori pe zi aceeaşi pâine, să bea aceeaşi apă? Ei se hrănesc zilnic aproape cu aceeaşi hrană pentru a fi capabili să înveţe, să lucreze, să iubească, adică, pe scurt, să trăiască. Ei bine, în planul spiritual este de asemenea necesar să ne hrănim, şi nu doar o dată pe săptămână, mergând la biserică, la templu, la sinagogă sau la moschee. Zilnic, trebuie să ne hrănim cu aceleași alimente celeste pentru a fi capabili să trăim viaţa sufletului şi a spiritului.

Ce este un copil al Domnului? Cel care știe să se hrănească zilnic cu pâinea celestă. El simte că această pâine îi aduce viaţa şi că poate apoi să ofere tuturor prietenilor săi câteva emanații, câteva raze din această viaţă.”

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Gândul zilei de 1 iulie

Recomandam urmatoarele articole:
Pâinea – simbol al hranei spirituale
Hrana – ce trebuie să o pregătim pentru entitățile celeste
Suferinţele – pot da parfum şi savoare vieţii noastre
MINTEA CARE POATE VINDECA
DESPRE ÎMPLINIREA ȘI ABUNDENȚA VIEȚII

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>