O stâncă – este o ființă vie

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: One comment

Omraam Mikhael Aivanhov

Gândul zilei de 16 iulie

“La Bonfin, pentru a asista la răsăritul soarelui, noi urcăm în fiecare dimineață pe o stâncă mare. Oare v-ați gândit să vă dăruiți iubirea și gândurile bune acestei stânci? O puteți chiar atinge, mângâia: vibrațiile ei se vor schimba atunci în ceea ce vă privește și veți simți o mare bucurie. Da, mângâiați-o, din când în când, așa cum ați mângâia mâna unei ființe iubite. Desigur, ea este aspră ca pielea unui elefant, dar nu-i nimic, ea este, ca și elefantul, plină de bunătate. Să nuvă lăsați înșelați de aparențe. Vă închipuiți că o stâncă este inertă, lipsită de suflet… Ah, nu, o stâncă este vie, o poveste extraordinară se desfășoară în jurul ei de milioane de ani, și ea este în stare să v-o povestească.

Atunci când veți reuși să simțiți că întreaga natură este vie, veți ști cum să comunicați cu ea, veți vorbi pietrelor, florilor, animalelor, apei, aerului, luminii, soarelui și stelelor, iar ele vă vor vorbi și instrui deopotrivă. ”

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Recomandam urmatoarele articole:
Cum să ne comportăm cu Maestrul nostru spiritual
Meditaţia pentru începători
Legea înregistrării
Respiraţia, cheie a ritmurilor din Univers
FUNCTIILE CHAKRELOR

One comment to O stâncă – este o ființă vie

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>