Numai lucrarea sa este importantă pentru el, importantă nu în lumea umană, ci în lumea luminii

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: No comments

Omraam Mikhael Aivanhov

“Când discipolul îmbrățișează cu sinceritate viața spirituală, nu mai contează așa de mult dacă lucrarea sa este cunoscută sau nu, el nu ține să se știe ceea ce face, ce rol joacă. Numai lucrarea sa este importantă pentru el, importantă nu în lumea umană, ci în lumea luminii. Mulți care nu acordă întâietate lucrării, doresc să fie apreciați imediat pentru ceea ce fac. Ei vor să fie utili pentru a fi luați în slăvi.
Așadar, aici există ceva personal. Desigur, este dificil să învingi imediat această dorință de a fi apreciat. Și totuși, tocmai în momentul în care gloria nu îl mai interesează și s-a cufundat în această lucrare minunată fără să se mai gândească la altceva, discipolul începe să fie apreciat de Cer care îl acceptă la întrunirile din înalt. Cel care ajunge până aici, nu mai are nimic să-și dorească.”

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Gândul zilei de 4 ianuarie

Recomandam urmatoarele articole:

Să ne hrănim cu al patrulea element – lumina
Aurul și lumina – legăturile dintre ele
Poet – este cel care răspândește lumina, căldura și viața
Lămpile noastre interioare – să le conectăm la lumina divină
Lumina – aurul spiritual

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>