Moartea – accesul la o nouă viață

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: No comments

Omraam Mikhael Aivanhov

Gândul zilei de 8 septembrie

“Cel care înțelege semnificația și scopul existenței sale pământene, părăsește viața cu senzația că a îndeplinit sarcina pentru care a venit, și el știe că-și va continua lucrarea în lumea de dincolo. De aceea moartea nu îl înspăimântă: el simte, el știe că va continua să trăiască și să lucreze în altă parte.

Lumina cunoașterii înlătură frica. Ne este frică de moarte fiindcă nu o cunoaștem. Așadar, trebuie să ne familiarizăm cu ideea acestei treceri ce este în realitate continuarea vieții sub o altă formă. Peste tot în univers există numai viață, viața fără limite. De aceea nu trebuie să vă rugați să fiți salvați de moarte, ci pentru a trăi. Să nu spuneți că veți muri, spuneți că veți continua să trăiți. Puneți-vă în spirit gândul de a nu prelungi această viață pe pământ, ci de a intra într-o viață nouă. ”

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Recomandam urmatoarele articole:
Omraam Mikhael Aivanhov – 1966.03.06 – Moartea si viata de dincolo.pdf
Munca – o definiție: să orientăm fiecare activitate spre un scop benefic
[AudioBook] Curs de Miracole – Capitolul 4 – Iluziile eului
O intrebare fundamentala in dezvoltare personala si spirituala
Provocarea schimbarii (The Callenge of Change) – film biografic – Jiddu Krishnamurti

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>