Misiunea ființei umane – să lucreze pe pământ cu mijloacele Cerului

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: No comments

Omraam Mikhael Aivanhov

Gândul zilei de 19 septembrie

“Ca entitate conștientă, ființa umană este situată la granița dintre lumea inferioară și lumea superioară. Dacă ea nu este vigilentă, niște forțe obscure o atrag spre ele pentru a o strivi și a o înghiți; de îndată ce a fost sfâșiată în bucăți, ea este aruncată, nu mai rămân decât niște resturi din ea. În timp ce, dacă se lasă atrasă, absorbită de forțele lumii superioare, totul se luminează în ea, și ea devine un focar de curenți luminoși, puternici, benefici.

La fel cum trebuie să se străduiască să scape de atracția lumii inferioare, ființa umană nu trebuie nici să abandoneze complet atracția lumii superioare. Ea are ca misiune să lucreze pe pământ cu mijloacele Cerului, căutând cum să mențină echilibrul între pământ și Cer, între materie și spirit. Din moment ce se află pe pământ, ea nu-și poate neglija îndatoririle pământene. Dacă rupe acest echilibru, ea va trăi poate în imensitate, în lumină, dar nu-și va îndeplini misiunea.”

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Recomandam urmatoarele articole:
Care e misiunea mea?
Omraam Mikhael Aivanhov – 1966.02.06 – Misiunea artei. Simbolismul piramidei. (B)
Omraam Mikhael Aivanhov – 1966.02.06 – Misiunea artei. Simbolismul piramidei. (A)
Spiritele luminii – ne vizitează numai dacă le invităm
Simbolismul Glandei Pineale

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>