Măreția lui Hristos – la care ne putem asocia și noi

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: No comments

Omraam Mikhael Aivanhov

“Acceptând să moară pe cruce, Iisus a făcut un sacrificiu la care trebuie să medităm pentru a-i înțelege întreaga măreție și să i ne asociem cu ajutorul gândului. În noua viață pe care Iisus ne-o propune acum, nu este însă preconizat să rămânem la sacrificul de pe cruce, fiindcă Hristos se manifestă și prin lumină, frumusețe, bucurie. În noua cultură, gândul măreției lui Hristos trebuie să ne hrănească viața interioară. Cerul se va bucura văzând că încetăm să sărutăm urna cu cenușă și să îngenunchem în fața mormintelor, fiindcă El ne pregătește pentru cel mai măreț viitor.

Dacă există niște morți de care trebuie să ne ocupăm, ei nu sunt cei din cimitire, ci unii ascunși în forul nostru interior: vechile noastre obiceiuri, concepțiile noastre învechite și greșite. De acești morți trebuie să scăpăm. Atunci când vom reuși, vom pătrunde și noi în măreția lui Hristos.”

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Gândul zilei de 25 martie

Recomandam urmatoarele articole:
Lumina – o legătură ce ne eliberează, o sarcină ce ne ușurează
Munții – ce i-am putea muta din loc unindu-ne eforturile
A-și îmbunătăți comportamentul – să le facem cel puțin pe ființe să înțeleagă ce ar fi de dorit pentru ele
Provocarea schimbarii (The Callenge of Change) – film biografic – Jiddu Krishnamurti
Neville Goddard – Indrazneala nerusinata

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>