Mantrele – cum să le pronunțăm

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: One comment

Omraam Mikhael Aivanhov

“O mantră, o formulă sfântă, este ca un mulaj ce trebuie umplut cu o viață intensă, adică cu iubire și credință. Și fiindcă sunetul acționează asupra materiei, este important de a pronunța această formulă cu voce tare. Este adevărat că un cuvânt nu este decât o deplasare de aer, dar pentru ca puterile invizibile să poată acționa, cuvântul este necesar. Pronunțată cu voce tare, o formulă declanșează niște curenți ce urcă până la Tronul Domnul, străbătând ierarhiile celeste. Ea trebuie pronunțată cel puțin de trei ori, pentru ca să poată atinge cele trei lumi: fizică, psihică și spirituală.

O formulă ce o repetăm fără încetare acționează în profunzimile subconștientului, acolo un de se află rădăcinile ființei noastre. Cunoașterea acestei legi este foarte importantă pentru lucrarea spirituală, fiindcă atingând rădăcinile ființei noastre noi avem mari posibilități de transformare.”

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Gândul zilei de 23 octombrie

Recomandam urmatoarele articole:
Om – Aum – folosirea acestei mantre
Folosirea puterii mentale pentru acumularea si dirijarea fortei vitale in corp
A FACE CEEA CE ESTE CORECT
ATASAMENT FATA DE UN REZULTAT
Eckhart Tolle – Sfaturi #10

One comment to Mantrele – cum să le pronunțăm

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>