Magia – o definiție : orice influență asupra unei ființe sau a unui obiect

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: One comment

Omraam Mikhael Aivanhov

“Orice activitate, oricât de nesemnificativă ar fi în aparență, o mișcare, un sentiment, un gând, un cuvânt, produce neapărat niște efecte bune sau rele. De aceea se poate afirma că magia este prima dintre științe. Este de ajuns o mișcare, o influență, o amprentă, o vibrație, pentru a pătrunde în lumea magiei. De fiecare dată când o ființă acționează asupra alteia sau a unui obiect, ea înfăptuiește un act magic. Oamenii privesc, vorbesc, gândesc, au niște dorințe, niște sentimente, fac unele gesturi, fără să realizeze că toate aceste forțe ce le declanșează astfel sunt niște forțe magice. Deseori, în ignoranța lor, li se întâmplă să pună în acțiune niște curenți negativi ce se reîntorc împotriva lor, iar când sunt surprinși, loviți, nu înțeleg ce li se întâmplă.

Așadar, este important ca fiecare să învețe să lucreze asupra gândurilor, a sentimentelor, a cuvintelor, a gesturilor, a privirii sale, astfel ca forțele declanșate în fiecare dintre activitățile sale fizice sau psihice să producă numai niște efecte benefice…benefice pentru el, dar și pentru toate celelalte creaturi din lume.”

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Gândul zilei de 16 august

Recomandam urmatoarele articole:
Luna – astru al magiei, domnește asupra apelor
Alchimie, astrologie, magie, Cabală – descoperim bazele acestor patru științe în faptele vieții zilnice
FAPTELE SUNT MAI GRAITOARE DECAT CUVINTELE
A LASA FOCUL SA SE STINGA DE LA SINE
Iubirea fiinţelor – singura modalitate acceptabilă de a o atrage

One comment to Magia – o definiție : orice influență asupra unei ființe sau a unui obiect

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>