Magia neagră – cum să o considerăm

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: No comments

Omraam Mikhael Aivanhov

“Eu știu că magia neagră există; dar, eu mai știu și că, prin felul nostru de a considera obiectele, evenimentele, noi îi creștem sau îi micșorăm puterea. Magia neagră există – să admitem și că niște oameni rău intenționați doresc să vă atace prin această modalitate – și dacă credeți atât de mult în puterea sa, o veți întări. Spuneți-vă numai că fiul Domnului, fiica Domnului care sunteți nu poate fi atins atât de ușor de forțele răului, și veți trece de-a curmezișul.

Trebuie să fiți raționali. Dacă suferiți un eșec, o boală, un accident, o despărțire, nu vă grăbiți să le puneți pe seama magiei negre. Mai întâi, încercați să vă întrebați cu sinceritate dacă această cauză nu se află mai degrabă în voi, și încercați să faceți ceva pentru a vă îndrepta voi înșivă.Nu pierdeți timp prețios în niște aberații ce nu vor duce la nimic, ci numai la creșterea greutăților și a suferințelor voastre.”

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Gândul zilei de 3 iunie

Recomandam urmatoarele articole:
Luna – astru al magiei, domnește asupra apelor
Alchimie, astrologie, magie, Cabală – descoperim bazele acestor patru științe în faptele vieții zilnice
Mâinile – instrumente ale binecuvântărilor noastre
Cuvântul magic – îl posedă numai cel care cultivă respectul față de tot ce există
Luna crescătoare și luna descrescătoare – cum să folosim cele două perioade

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>