Lumina – ajutorul nostru cel mai eficace

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: No comments

Omraam Mikhael Aivanhov

“Sunteți gata să alergați peste tot ca să găsiți ajutor și niște remedii pentru indispozițiile voastre interioare, dar nu ați apelat niciodată la lumină, la acea lumină ce impregnează întreg universul și în care ne-am cufundat, de ce ?…Atunci când vă simțiți obosiți, descurajați, dezamăgiți, gândiți-vă să căutați ajutorul luminii, concentrați-vă asupra ei și imaginați-vă că o faceți să circule în voi. Nu numai că ea vă va purifica organismul psihic, dar într-o anumită măsură și organismul fizic: vă veți simți ușurați, regenerați, capabili să vă reluați activitățile, fiindcă ea v-a redat gustul lucrurilor.

Una dintre metodele cele mai eficare de a culege această lumină este de a mulțumi Domnului și de a-i binecuvânta numele. De mai multe ori pe zi, faceți o pauză și repetați: „Mulțumesc, mulțumesc Doamne, mulțumesc pentru viață, mulțumesc pentru lumină. Fie ca numele tău să fie binecuvântat în veci.””
Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Gândul zilei de 14 noiembrie

Recomandam urmatoarele articole:
LUMINĂ
PURTATORUL DE LUMINA
Lumina – să facem zilnic din ea hrana noastră
Calea Inițierii – să căutăm lumina mentalului superior
O CALATORIE CATRE LUMINA

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>