Libertatea – să ne consacrăm toate capacitățile în slujba Domnului

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: One comment

Omraam Mikhael Aivanhov

“Atunci când observăm ceea ce oamenii denumesc libertate, mai degrabă cuvântul „autorizație” sau „libertinaj” ar fi deseori mai potrivit. Mulți vor să fie liberi ca să se lase pradă lenei, plăcerilor, pasiunilor, fără să-şi dea seama că tocmai în acest caz ei se limitează şi devin niște sclavi. Adevărata libertate nu se obţine eliberându-te de toate constrângerile, ci transformându-te într-un servitor. Da, dar un servitor al Domnului.

Predestinarea ființei umane este să găsească Divinitatea care locuiește în ea și să se pună în slujba sa. Ea va deveni cu adevărat liberă, liberă și creatoare atunci când Divinitatea a pătruns profund în capacitățile sale fizice, psihice și spirituale. Există aici ceva esențial de înțeles. Cel care se pune în slujba Principiului Divin nu servește pe cineva sau ceva din exteriorul său; de aceea, nu numai că el nu-și pierde libertatea, dimpotrivă, el o cucerește. Iată unul dintre principiile fundamentale ale adevăratei religii.”

Omraam Mikhaël Aïvanhov

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Gândul zilei de 14 martie

Recomandam urmatoarele articole:

Libertatea – să fim capabili să nu așteptăm nimic de la alții
Libertatea – se obține numai dacă ne punem în slujba Domnului
Libertatea de mișcare – ea depinde, în mod fizic și psihic, de vigilența noastră
LIBERTATE SI AUTORITATE
LIBERTATE PRIN SPIRIT

One comment to Libertatea – să ne consacrăm toate capacitățile în slujba Domnului

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>