Justiția Divină – ține cont de ceea ce noi înfăptuim cu însușirile ce le posedăm

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: No comments

Omraam Mikhael Aivanhov

“Cerul judecă creaturile în funcție de ceea ce sunt capabile să dea cu mijloacele de care ele dispun. În viață se întâlnesc niște ființe cu adevărat dezmoștenite: ele s-au născut în niște familii mizerabile unde au fost maltratate, ele au sub ochi niște exemple deplorabile, ele nu au o sănătate bună, ele nu au făcut studii, s-ar crede că nu mai este nimic de așteptat de la ele. Iată însă că, prin niște eforturi susținute, o convingere de nestrămutat, ele au reușit să depășească aceste condiții și realizează ceea ce altele, mult mai privilegiate ca ele, au fost incapabile să facă.

Ei bine, tocmai la așa ceva se uită Cerul trimițându-ne pe pământ: ce reușim să facem cu însușirile primite și în condițiile ce ne-au fost date. Fiindcă viața este atât de plină în posibilități, încât fiecare poate găsi mereu modalitatea de a se ameliora și a se îmbogăți spiritual.”

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Gândul zilei de 27 ianuarie

Recomandam urmatoarele articole:
Milostenia divină – vine mereu în sprijinul celui care o merită
A fi pe placul publicului – pericolele de a-ți pierde sufletul
Omraam Mikhael Aivanhov – Cum să ne comportăm cu Maestrul nostru spiritual
Omraam Mikhael Aivanhov – Iubire, înţelepciune şi adevăr (Gura, urechile şi ochii)
Omraam Mikhael Aivanhov – Cum lucrează un Mare Maestru şi cum putem să ne asemănăm lui (A)

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>