Iubirea – se hrănește din mister

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: No comments

Omraam Mikhael Aivanhov

“Un bărbat şi o femeie se întâlnesc: o vreme, fiecare este atent pentru a fi pe placul celuilalt. Dar, din ziua în care trăiesc împreună, ei nu se mai consideră atât de obligaţi să depună niște eforturi. Veţi spune că viaţa zilnică este atât de acaparatoare: avem atâtea necazuri, obligaţii, lucruri la care să ne gândim! De acord, dar atunci există cel puţin o soluţie: fiți mai rezervați, mai reținuți. Da, chiar atunci când trăiesc împreună, este preferabil ca bărbaţii şi femeile să păstreze o anumită distanţă, pentru a evita să cadă în această familiaritate prozaică a vieții zilnice. Ne pierdem deseori iubirea tocmai datorită acestei lipse de vigilenţă.

Este bine ca într-un cuplu fiecare să păstreze pentru celălalt ceva secret, misterios, pentru a întreţine interesul, curiozitatea a ceva nou, necunoscut. Tocmai această latură necunoscută ocrotește, hrăneşte atracţia resimţită de unul pentru celălalt.”

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Gândul zilei de 6 aprilie

Recomandam urmatoarele articole:
IUBIREA DE DINCOLO DE SUFERINȚE
Iubirea – niște schimburi între suflete și spirite
CONTINUA SA GASESTI IUBIREA
Fructele – să le oferim iubire înainte de a ne hrăni cu ele
A PRIVI CU IUBIRE

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>