Iubirea fiinţelor – singura modalitate acceptabilă de a o atrage

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: No comments

Omraam Mikhael Aivanhov

“Banii, cadourile, violenţa, vraja, magia… nimic din toate acestea nu poate obliga o fiinţă să o iubească pe alta. Sufletul şi spiritul sunt fiica şi fiul Domnului şi nimic şi nimeni nu le poate constrânge. Iată o femeie pe care l-aţi care forţează iubirea unui bărbat folosind magia. Chiar dacă el cedează în final, în realitate sufletul său nu o doreşte: magia exercitată de ea asupra lui a atras niște entități care au pătruns în acel bărbat pentru a o satisface prin el. Aceste creatur nu sunt însă niște entităţi luminoase (entităţile luminoase rezistă la asemenea practici), ci niște creaturi ale astralului inferior. Această femeie se crede iubită, și nu numai că nu este iubită, dar creaturile pe care le-a atras o vor sfâșia, o vor epuiza psihic. Așadar, ea va plăti foarte scump o asemenea iubire pe care a obținut-o.

Singurul mijloc inofensiv de a vă face iubiţi de o fiinţă este să gândiți întotdeauna bine în privința ei,trimițându-i numai niște gânduri luminoase şi curate. Este tot magie, dar magie albă, singura permisă.”

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Gândul zilei de 8 iunie

Recomandam urmatoarele articole:
LEGAMANTUL DE IUBIRE PENTRU TINE INSUTI
IUBIREA FARA CONDITII
A PUNE IN PRACTICA IUBIREA
A RETINE IUBIREA
IUBIRE NECONDIȚIONATĂ

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>