Iubirea divină – îi copleșește numai pe cei care i se deschid

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: One comment

Omraam Mikhael Aivanhov

Gândul zilei de 25 iunie

“La cum soarele își răspândește lumina și căldura sa, Dumnezeu își răspândește iubirea asupra tuturor creaturilor. Omul are însă puterea de a accepta sau a respinge această iubire. Așadar, chiar dacă iubirea Domnului este infinită, ființa care I se închide nu primește nimic, și totul se petrece ca și cum Dumnezeu nu ar iubi-o. Fie că oameni Îl iubesc sau, aceasta nu schimbă nimic pentru Dumnezeu. Dar dacă nu Îl iubesc, ei se lipsesc de ceva foarte prețios: deoarece ei s-au baricadat, iubirea sa nu poate pătrunde până la ei.

Creatorul și-a edificat universul pe niște legi veșnice și neîndurătoare. Cel care nutrește față de El niște gânduri și sentimente de îndoială, de revoltă, emană niște vapori atât de opaci, încât aceștia împiedică razele soarelui divin să i se infiltreze în inimă și în suflet. Atunci, să nu se mai mire dacă se simte în întuneric și frig.”

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Recomandam urmatoarele articole:
Justiția umană – incapacitățile ei
Viața după moarte – vom merge în regiunile spre care ne-am îndreptat gândurile în existența noastră pământeană
Omraam Mikhael Aivanhov – Cum să ne comportăm cu Maestrul nostru spiritual
Ajutorul Domnului – îl găsim în noi
Liniștea naturii – este o lume locuită

One comment to Iubirea divină – îi copleșește numai pe cei care i se deschid

  • tau teodor  says:

    Poezii in secolul xxi si ne mai miram ca lumea sta cu partea dorsala la cei ce predica;pentru ca un organism sa fie in rezonanta cu sursa tuturor binecuvantarilor din acest univers,el trebuie sa fie asemenea unui creier ,,pozat” de un encefalograf-PE O ANUMITA FRCVENTA-DECI MASURABILA;este aceeasi frecventa in care orice organism viu este in starea de crestere si/sau regenerare;sa vi sa vorbesti oamenilor destul de perspicace din ziua de astazi dar mai ales extrem de circumspecti dupa mii de ani de manipulare si sclavie fatisa-E PESTE PUTEREA MEA DE INTELEGERE,CU ATAT MAI MULT CU CAT DE-ABIA IN SPATELE ACESTOR POSTARI SUNT ….,,VAPORII”!

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>