Iubirea – dăruiește cunoașterea și puterea

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: No comments

Omraam Mikhael Aivanhov

Gândul zilei de 5 ianuarie

“Nu se știe niciodată ce le determină pe anumite ființe să se depășească, să se autodepășească. Uneori, ele nu au nici curajul, nici puterea să facă ceva pentru ele însele, dar dorința de a ajuta pe altcineva, de a-i sări în ajutor, declanșează o energie nebănuită.

A existat cândva o femeie care era paralizată. De mulți ani, aproape că ea nu se mai mișca. Un incendiu a izbucnit însă în casă. Copilul ei dormea într-o altă cameră, și era în pericol, deoarece nimeni nu era acolo să intervină. Dintr-odată, ea s-a ridicat și s-a dus să-și caute copilul. Auzind acestea, vecinilor nu le-a venit să creadă, și totuși era adevărat: iubirea ei pentru copil a fost mai mare decât paralizia. De aceea, iubiți! Iubirea voastră vă va da inteligența să știți ce să faceți și forța să o înfăptuiți. Credeți că nu aveți nici cunoaștere, nici putere? Iubiți! Cunoașterea și puterea vor veni.”

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Recomandam urmatoarele articole:
Iubirea – criterii ale autenticității ei
Iubirea pentru o creatură – este durabilă numai dacă, prin intermediul ei, ne putem lega de Creator
Dușmanii – ne ferim de ei prin iubire
Iubirea – precauții de luat pentru a o păstra
Fericirea – cum să o găsim în iubire

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>