Iubirea – ce o au ființele pentru noi: un izvor de ocrotit

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: No comments

Omraam Mikhael Aivanhov

“Există niște ființe care vă iubesc și aceasta vă face fericiți. Resimțiți această iubire ca un izvor ce curge fără încetare pentru voi și din care vă puteți potoli mereu setea. Este adevărat, dar fiți atenți, fiți prudenți: atunci când ajungeți lângă acest izvor, să nu vă grăbiți să beți. Opriți-vă în fața lui, odihniți-vă după lungul drum străbătut, luați apă în cele două mâini ca într-o cupă și duceți-o la buze, încet, în mod conștient, cu recunoștință. Dacă reușiți să găsiți atitudinea corectă, nu aveți de ce să vă mai temeți că această apă a iubirii se va epuiza vreodată.

Este o imagine pentru a vă face să înțelegeți că iubirea este un izvor inepuizabil, dar numai dacă știți să îl ocrotiți. Să nu considerați niciodată afecțiunea ființelor ca pe ceva ce vi se cuvine și pe care o puteți folosi oricum. Comportați-vă cu respect, cu blândețe, pentru a nu tulbura limpezimea acestei ape.”

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Gândul zilei de 30 august

Recomandam urmatoarele articole:
Iubirea – un curent care circulă
IUBIREA NU IA OSTATICI
Iubirea noastră – trebuie să îmbrățișeze toate creaturile
ADEVĂRATA IUBIRE
IUBIRE ȘI DURERE

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>