Învierea – începe printr-o lucrare asupra vieții din noi

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: One comment

Omraam Mikhael Aivanhov

“Nimic în viață nu posedă o valoare superioară sau măcar egală cu viața, și prima noastră datorie este să ne păstrăm viața, să o ocrotim, să o facem mai puternică, mai intensă. Au existat în istorie bărbați și femei care și-au dat viața pentru a apăra anumite idei, pentru a salva niște victime, niște persoane în pericol. Unii sfinți, profeți, Inițiați și-au dat și ei viața pentru o idee, pentru slava lui Dumnezeu, și nu numai că nu au pierdut nimic, dar ei au primit apoi în schimb o viață nouă, mai bogată, mai frumoasă, fiindcă ei s-au sacrificat pentru bine. Dar, dincolo de aceste cazuri care sunt excepționale, fiecare trebuie să-și păstreze, să-și apere viața, să o purifice, să o intensifice, să o lumineze, deoarece ea este izvorul, punctul de plecare al tuturor celorlalte dezvoltări în planurile fizic, activ, mental.

Adevărata înviere începe printr-o lucrare asupra vieții. La început există viața, apoi vine înțelepciunea, iubirea, frumusețea etc, cu tot atâtea ramuri pe arborele primordial, arborele vieții.”

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Gândul zilei de 16 aprilie

Recomandam urmatoarele articole:
Învierea – analogie între ființa umană şi grăunte
RĂUL DIN NOI
Ființa umană – la granița dintre lumea superioară și lumea inferioară
Răul – există niște regiuni în noi unde el nu ne mai poate atinge
Crăciunul și Paștele – două pagini din Cartea Naturii

One comment to Învierea – începe printr-o lucrare asupra vieții din noi

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>