Înainte de Iisus și după el – niște fii ai Domnului s-au încarnat pe pământ

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: One comment

Omraam Mikhael Aivanhov

“Creștinii sunt poate mândri că aparțin unei religii în care li se spune că, acum două mii de ani, Domnul a vrut să-și manifeste iubirea sa trimițându-și unicul Fiu pentru a-i salva. Din nefericire, această credință că Iisus este fiul unic al Domnului nu salvează pe nimeni, și trebuie să lăsăm acum la o parte o asemenea enormitate. Fiiindcă ea constituie deopotrivă o foarte proastă înțelegere a iubirii Domnului, care este imensă, inepuizabilă, infinită: Domnul a avut mulți fii și fiice și El va mai avea încă mulți.

Pe parcursul istoriei lor, Domnul îi însoțește pe oameni cu iubirea sa, trimițându-le niște ființe care îi ajută să evolueze, și El va continua să le trimită. Ca și cum mântuirea oamenilor ar trebui să depindă de epoca în care au trăit: înainte sau după Iisus! Biserica se poate încăpățâna să fixeze un început și un termen revelației divine, dar Domnul nu este impresionat de deciziile ei, El continuă să nu țină cont de ele și să-și trimită fiii și fiicele să salveze omenirea. ”

Omraam Mikhaël Aïvanhov

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Gândul zilei de 13 martie

Recomandam urmatoarele articole:

„Eu sunt Calea, Adevărul și Viața” – imaginea fluviului clarifică aceste cuvinte ale lui Iisus
„Tatăl Meu până acum lucrează; și Eu lucrez” a spus Iisus – această lucrare trebuie să fie deopotrivă și a noastră
Fiu al Domnului – Iisus nu a fost și nu va fi singurul
Plexul solar – rolul său în viața noastră psihică
Animalele interioare – pe care trebuie să învățăm să le sacrificăm

One comment to Înainte de Iisus și după el – niște fii ai Domnului s-au încarnat pe pământ

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>