Gândul zilei de vineri 29 august 2014

Category: Omraam Mikhael Aivanhov Comments: No comments

Omraam Mikhael Aivanhov

Plexul solar – o poartă prin care lumina soarelui pătrunde în noi

“În fiecare dimineață, la răsărit, soarele proiectează în spațțiiu o abundență de paiete de aur; noi ne putem umple spiritul, sufletul, intelectul, inima și deopotrivă corpul fizic cu ele. Întreg organismul nostru poate beneficia de acest aur, de la creier până la picioare.
Există diferite feluri de lumină. Cea de care sistemul nostru nervos și întreg organismul au nevoie cel mai mult este lumina soarelui înainte de răsăritul său. Este lumina cea mai subtilă, cea mai spirituală, și ea acționează asupra corpurilor noastre psihice. De aceea, dacă știm cum să privim soarele, ceva se deschide în plexul nostru solar și începem să bem lumina. Este ca un rezervor ce se umple cu o chintesență prețioasă. Când rezervorul se revarsă, nutrim numai dorința de a împărți acest elixir, tuturor creaturilor vii, și nu este bucurie mai mare decât a da ceea ce am primit de la soare.”

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Recomandam urmatoarele articole:
Raporturile dintre plexul solar si creier
Pentru a elibera plexul solar, trebuie sa traim o viata armonioasa
FUNCTIILE CHAKRELOR
Discipolul trebuie sa-si incalzeasca propria materie (a doua nastere)
Folosirea puterii mentale pentru acumularea si dirijarea fortei vitale in corp

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>