Gândul zilei de sâmbătă 23 august 2014

Category: Omraam Mikhael Aivanhov Comments: No comments

Omraam Mikhael Aivanhov

Capodoperele de artă – nu sunt suficiente pentru a umple sufletul uman

“Cei mai mulți oameni simt vag în sinea lor nevoia unei hrane pe care activitățile vieții zilnice nu o pot aduce. De aceea, ei citesc sau merg la cinema, la teatru, la concerte, în muzee, pentru a găsi această hrană de care au nevoie. Dar ei trăiesc mereu o insatisfacție, un vid, dacă nu se străduiesc să o caute deopotrivă în ei înșiși, pe culmile sufletului și ale spiritului. Pentru că și cei mai mari artiști sunt limitați în modalitatea lor de exprimare, ei nu au posibilitatea de a traduce cu exactitate tot ce văd, aud sau simt în lumile lor de inspirație.
Capodoperele de artă vă pot aduce multe, dar să nu uitați niciodată că în sufletul vostru există niște regiuni ce vă vor aduce mai mult dacă veți reuși să le descoperiți. Iinteligența Cosmică a pus în om acest instinct ce îl îndeamnă să meargă mereu mai departe, mereu mai sus; este o caracteristică unică a sa printre creaturile vii. Numai practica spirituală îl face capabil să se înalțe deasupra sa însuși și să intre în contact cu acele regiuni pe care le simte confuz că sunt adevărata sa patrie. ”

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Recomandam urmatoarele articole:
UMBRA, Polul întunecat al sufletului
Farmacie pentru suflet
Etichetele Sufletului
ISTORIOARA DESPRE TRUP, AVERE, FAMILIE SI PRIETENI, SUFLET
Crezul OPTIMISTULUI – 12 promisiuni puternice ca sa-ti folosesti fortele extraordinare din tine

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>