Gândul zilei de duminica 3 august 2014

Category: Omraam Mikhael Aivanhov Comments: No comments

Omraam Mikhael Aivanhov

“Noi ne primim viața de la Dumnezeu, dar nu putem beneficia din plin de bogățiile ei dacă nu învățăm să ne întoarcem spre El care îi este izvorul. Iar când eu spun Dumnezeu, trebuie să înțelegem înălțimea ființei noastre. Să ne orientăm energiile spre înalt pentru ca ele să alimenteze celulele creierului necesită o mare cunoaștere și dacă există un domeniu în care o cunoaștere este necesară, el este cel al sexualității.
Toate instrucțiunile date de Inițiații în privința stăpânirii forței sexuale nu au ca scop să îi păcălească pe oameni, lipsindu-i de plăcerile pe care, evident, ei au dreptul să le guste. Când îi învață că energiile sexuale pot fi sublimate, este pentru că ei știu că există alte posibilități decât a le lăsa să se manifeste doar în planul de jos. Aceste energii, bine înțelese, bine folosite pot trezi în bărbați și femei facultăți superioare ce le vor permite să realizeze lucrări spirituale de mare importanță, și atunci ei vor gusta adevărata bucurie.”

Omraam Mikhael Aivanhov

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>