Gândul zilei de duminica 24 august 2014

Category: Omraam Mikhael Aivanhov Comments: No comments

Omraam Mikhael Aivanhov

Prietenie – manifestările sale trebuie să fie conștiente

“O înbrățișare, o strângere de mână sau orice altă manifestare de simpatie și prietenie la o întâlnire necesită din partea voastră o atenție specială. Altminteri, este inutil, și nu numai inutil, dar și dăunător. Fiindcă orice formă de neglijență umană are asupra psihicului unora sau altora niște efecte negative.
A manifesta față de cineva niște semne exterioare de considerație, de afecțiune, fără a pune în ele gândul,inima, numai pentru a păstra uzanțele, presupune a lua ceva de la cel care le dă și de la cel care le primește. Desigur, acest ceva este imponderabil, dar esențialul pentru fericirea, pentru împlinirea noastră este mereu imponderabil. De aceea o privire, o clipă de liniște, un surâs în care sufletul se exprimă pot aduce mult mai mult decât cea mai concretă manifestare sau niște cadouri.”

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Recomandam urmatoarele articole:
Sfaturi pentru sănătate
Legile universului
Apropie-te de centrul fiintei tale: Prin IUBIRE!
Paul Ferrini – Iubire fara conditii

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>