Gândul – un ajutor la vindecare

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: No comments

Omraam Mikhael Aivanhov

“Aveți o durere de cap, un coș pe față, o criză de ficat…să nu încercați mereu să le îndepărtați imediat folosind un medicament. De fapt, este posibil ca natura să vă transmită acest rău ca să vă determine să înfăptuiți în planul psihic o lucrare pe care nu ați făcut-o încă niciodată și pe care nu ați face-o în altă împrejurare. Așadar, începeți prin a vă ruga și concentrați-vă asupra luminii, încercând să uitați acel rău; după un timp, se poate întâmpla ca el să vă părăsească, iar voi ați făcut interior niște mari progrese.

Înțelegeți-mă bine: eu nu spun că rugăciunea, gândul sunt un remediu la toate stările de rău și înlocuiesc toate medicamentele. Eu spun numai că, în loc să alegeți mereu ușurința, descotorosindu-vă de cele mai mici indispoziții prin niște mijloace exterioare: pastile…încercați să apelați, mai întâi, la un element spiritual, lucrați cu lumina, cu iubirea, cu armonia, cu puritatea. În acel moment, nu numai că vă veți putea elibera de acea mică neplăcere, dar întreaga voastră ființă va beneficia, deoarece lucrarea ce o înfăptuiți astfel nu atinge numai câteva celule ale corpului vostru, undeva, ci întregul vostru organism fizic și psihic. Iar dacă luați apoi unele medicamentte, să nu uitați că o lucrare a gândullui le va mări efectele bune.”

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Gândul zilei de 29 octombrie

Recomandam urmatoarele articole:

Puritatea – înainte de toate, este cea a gândurilor și a sentimentelor
Gândul Creatorului – pe care trebuie să îl punem în centrul existenței noastre
Energiile sexuale – se impregnează de gândurile și sentimentele ființei umane
Fapte – bune sau rele, în funcție de calitatea gândurilor și a sentimentelor ce le inspiră
Suntem obisnuiti sa gandim ca avem nevoie de timp pentru a produce schimbari.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>