Fructele – să le oferim iubire înainte de a ne hrăni cu ele

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: One comment

Omraam Mikhael Aivanhov

Gândul zilei de 26 ianuarie

“Țineți un fruct o clipă în mâna voastră: el primește căldura voastră și se încălzește. Atunci, de ce nu l-ar putea influența și iubirea voastră? Când țineți un fruct cu iubire, nu numai că temperatura sa crește repede, dar el primește în aura sa căldura inimi voastre. În acest fel, adaptați fructul la temperatura voastră interioară și el vă este binevoitor.

Gândiți-vă la aceasta: înainte de a mânca un fruct, păstrați-l o clipă în mână, cerându-i să se deschidă față de voi. Transformați astfel materia sa eterică și el vă va aduce mai mult decât energie fizică: el vă va face să participați la viața sa, dar și la cea a întregii naturi care a lucrat la formarea sa și i-a dat niște culori, un parfum, un gust.”

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Recomandam urmatoarele articole:
Sâmburii fructelor – analogie cu gândurile și sentimentele noastre ce trebuie deopotrivă să le însămânțăm
Iubire și sexualitate – de la rădăcini, la fructe
SACRIFICIU
Arhanghelul Gabriel – transmisia genelor
Toamna – separarea

One comment to Fructele – să le oferim iubire înainte de a ne hrăni cu ele

  • New  says:

    Sunt preoti care isi merit vmisentele,preoti care isi merita respectul dar sunt si “popi de negru” care fac orice numai sa isi poata mari leafa si fac din Casa Domnului o afacere personala. Se profita la maxim de pe urma Biserici dar inca nu se iau masuri,cineva acolo “sus” are grija sa nu ii deranjeze nimeni. Ps: Pentru a te ruga la Dumnezeu,nu trebuie neaparat sa mergi la Biserica,poti sa te rogi oriunde!

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>