Forțele obscure – ale căror instrumente inconștiente sunt oamenii

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: No comments

Omraam Mikhael Aivanhov

“Unele persoane se pot lega de voi, fără să știți măcar de ce, dar și voi puteți ignora de ce vă legați de ele. Aceasta se explică prin faptul că oamenii sunt uneori instrumentele inconștiente ale unor forțe obscure ce au pus stăpânire pe ei. Pentru a ne proteja de oameni, trebuie, mai întâi, să învățăm să ne protejăm de spiritele răufăcătoare care se instalează în ei, fiindcă în spatele unui dușman fizic există mereu o entitate obscură care lucrează.

Așadar, luptele ce le avem de dus ca să ne apărăm sunt de o natură foarte subtilă. Trebuie să ne lăsăm dușmanii în pace, să nu încercăm să le facem rău, ci numai să ne exersăm interior, să ne întărim, să cultivăm niște calități de puritate, de bunătate, de răbdare, pentru a atrage ajutorul unor entități luminoase. Când vor veni, ele vor alunga entitățile întunecate care se folosesc de dușmanii noștri ca să ne facă rău, și ele se vor instala în locul lor. Astfel, într-o bună zi, aceleași persoane care s-au manifestat ca niște adversari se vor purta ca niște prieteni.”

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Gândul zilei de 13 decembrie

Recomandam urmatoarele articole:

Forța sexuală – prost stăpânită, închide accesul la lumea divină
Forța sexuală – o energie de aceeași chintesență ca energia solară
Forța sexuală – „forța cea puternică a tuturor forțelor”
Forța – folosirea ei nu rezolvă problemele
A LE DA FORTA CELORLALTI

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>