Fericirea – spiritualiștii au bucurii mai mari decât materialiștii

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: One comment

Omraam Mikhael Aivanhov

“Câți oameni nu îi privesc cu milă pe spiritualiști! Ei spun: „Doamne, ce viață! Să te rogi, să meditezi să faci niște exerciții spirituale, chiar să ții post, în loc să profiți de plăceri ca toată lumea, vai săracii, este îngrozitor!” Ei nu știu că aceste persoane pe care le plâng au trăit deja, într-un trecut mai recent sau mai îndepărtat, această viață, după ei, de dorit și pe care au abandonat-o, tocmai pentru că au descoperit existența altor domenii; ei au cunoscut alte stări de conștiință care le-au adus o altfel de fericire, de senzații, de împlinire, mult mai vaste, mai stabile, mai sigure, pe care materialiștii nici măcar nu le bănuiesc. Deoarece sunt niște bucurii spirituale pe care nu le-au experimentat, ei nu au dreptul să se pronunțe asupra lor.

Spiritualiștii au putut face comparația, în timp ce materialiștii, nu, ei nu au gustat decât o singură categorie de plăceri și nu se pot pronunța în cunoștință de cauză; ei sunt prea grăbiți să îi plângă pe cei care au ales calea spiritualității.”

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Gândul zilei de 11 februarie

Recomandam urmatoarele articole:

Fericirea – nu înseamnă să fii iubit, ci să iubești
Fericirea noastră – de ce nu o conștientizăm mai mult?
Fericirea altora – constituie un criteriu de evoluție dacă ne bucurăm de ea
FERICIRE
DREPTUL LA FERICIRE

One comment to Fericirea – spiritualiștii au bucurii mai mari decât materialiștii

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>