Fericirea noastră – de ce nu o conștientizăm mai mult?

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: 3 comments

Omraam Mikhael Aivanhov

“Fericirea sau nefericirea, bucuria sau tristețea sunt deseori niște stări de conștiință foarte relative. Iată un exemplu ce vă va aduce cu siguranță aminte de niște experiențe ce le-ați făcut.

Sunteți cam inactivi, puțin triști, viața vă pare lipsită de culoare, de gust…Deodată, primiți o veste îngrozitoare: s-a produs un accident în care un menbru al familiei sau un prieten foarte drag a fost grav rănit, poate chiar că el nu va mai supraviețui. Este normal să fiți copleșiți de durere. Dar, după câteva ore aflați că ați fost informați greșit, că este o confuzie. Atunci, ce schimbare! Viața vă pare acum atât de ușoară, de frumoasă și bogată! De ce nu vă părea și înainte? De ce a trebuit să fiți anunțați din greșeală că vă veți pierde poate un părinte sau un prieten, ca să conștinetizați, deja, că sunteți fericiți?”

Omraam Mikhaël Aïvanhov

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Gândul zilei de 15 octombrie

Recomandam urmatoarele articole:

Fericirea altora – constituie un criteriu de evoluție dacă ne bucurăm de ea
FERICIRE
DREPTUL LA FERICIRE
NEFERICIREA ÎN RELAȚII
FERICIRE

3 comments to Fericirea noastră – de ce nu o conștientizăm mai mult?

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>