Entitățile întunecate – îi părăsesc pe cei care caută să se înalțe interior

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: No comments

Omraam Mikhael Aivanhov

“Persoanele care urcă pe niște munți foarte înalți constată că, acolo, sus, anumite gânduri, anumite sentimente egoiste și meschine le părăsesc. Influențate de înălțime, de aerul pur, de spațiul ce se deschide larg în fața lor, ele simt că multe lucruri care le preocupau sau le răneau le par, dintr-odată, fără importanță.

La fel se întâmplă și cu acela care a reușit să se înalțe spiritual. Până atunci, ca orice ființă umană, el era locuit de niște entități inferioare pe care gândurile și sentimentele sale întunecate le atrăgeau. Acum, atmosfera ce domnește în regiunile spiritului, la nivelul la care a reușit să se înalțe, devine irespirabilă pentru aceste entități, ele nu o pot suporta și îl părăsesc. Pe măsură ce o ființă se înalță, ea se eliberează și mai mult, cu fiecare pas ce îl face spre înălțimi, fiindcă entitățile care nu pot supraviețui dincolo de o anumită altitudine sunt obligate să o părăsească.”

Omraam Mikhaël Aïvanhov

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Gândul zilei de 8 martie

Recomandam urmatoarele articole:

O idee divină – o entitate ce ne modelează și ne hrănește
Lumea vizibilă – este reală, dar nu reprezintă totalitatea realului
Legea divină – toți oamenii o poartă înscrisă în ei
Îndoiala de sine – cum să o învingem
ASHWAGANDHA

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>