Energiile – cel care nu le mai are pentru pământ, cu atât mai mult nu le mai are pentru Cer

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: No comments

Omraam Mikhael Aivanhov

“Când nu mai au atâta energie pentru a continua să alerge după glorie, putere sau plăceri, câţi oameni nu se hotărăsc că este timpul să se cuminţească şi să se gândească la Cer! Dar ce îşi imaginează ei? Când nu mai avem energie pentru pământ, nu mai avem nici pentru Cer. A rămâne liniştit într-un colţ nu înseamnă înţelepciune, şi cu atât mai puţin spiritualitate.

Toţi cei care în tinereţe fac pact cu diavolul – să spunem aşa! – nu trebuie să îşi facă iluzii: diavolul este cel care îi respinge când ajung la bătrâneţe, pentru că nu mai are ce să ia de la ei. Ei cred că divorţează de bună voie, dar nu este aşa, diavolul este cel care îi alungă: el trimite către Dumnezeu toate aceste rebuturi din care nu mai are ce să extragă. Şi atunci ce spectacol pentru Dumnezeu! Mai ales, ce întăriri primeşte pentru lucrarea sa când ei vin să I se prezinte!”

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Gândul zilei de 12 decembrie

Recomandam urmatoarele articole:
Iubirea – o energie ce trebuie orientată pentru binele tuturor
DANSUL ENERGIEI
Iubirea – o energie ce coboară din Cer, și care trebuie să se întoarcă la Cer
Hristos – își manifestă zilnic prezența
Agresivitate și sexualitate – stăpânirea lor ne întărește

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>