Divinitate – o vom descoperi la alții numai dacă știm să o facem să trăiască în noi

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: No comments

Omraam Mikhael Aivanhov

Gândul zilei de 31 octombrie

“La ce bun să se predice iubirea aproapelui, dacă nu li se explică oamenilor ce trebuie să iubească la alții? Când observăm felul în care se comportă atât de mulți oameni în viața zilnică, putem să nu îi urâm cu severitate, dar nu putem să îi iubim, este chiar inutil să încercăm.

Cineva este egoist, rău, odios, și vi se spune că trebuie să îl iubiți… Este imposibil! Este atât de imposibil încât nu numai că nu veți reuși, dar străduindu-vă să îl iubiți pe acest monstru, îl veți găsi și mai nesuferit. Pentru a reuși să îl iubiți, trebuie să vă proiectați dincolo de aparențe, concentrându-vă asupra scânteii divine ce locuiește în orice creatură. Pentru moment, această scânteie este îngropată sub niște straturi de funingine, dar ea există. Și fiindcă există, ea se poate manifesta într-o zi și prin acea persoană. Numai că, putem vedea Divinitatea la alții numai dacă am învățat mai întâi să o facem să trăiască în noi înșine. ”

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Recomandam urmatoarele articole:
Alegi sa recunosti Divinitatea in tine si in ceilalti?
Inspiratia este mesjaul dat de Divinitate
Economia – începe prin înțelegerea legilor ce guvernează lumea psihică
Dreptul întâiului născut – cedat de Isav lui Iacov. Simbolismul său
Copiii cei Noi au sosit. Tu ai un copil de Cristal?

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>