Destinul – să nu îl acceptăm pasivi

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: No comments

Omraam Mikhael Aivanhov

“Destinul nu se lasă înduioșat, dar nu este niciodată crud; este drept, atâta tot. Pentru a face mai ușor înțeleasă această problemă, să luăm imaginea balanței. Să spunem că toate greșelile pe care le comit oamenii se pun pe unul din cele două talere, iar tot ceea ce fac bun, pe celălalt taler. Atunci când va veni momentul să plătească pentru greșelile comise, gândurile bune, sentimentele și faptele lor bune vor interveni pentru ca plata să fie mai ușoară.

Aceasta nu înseamnă că trebuie să devenim fataliști, acceptându-ne în mod pasiv soarta. Nu vă spuneți: „Dacă destinul meu este acesta, eu nu pot face nimic, trebuie să îl accept.” Nu, fiindcă nu trebuie să uitați: destinul nu se agață niciodată de noi ca să ne distrugă. Din contră, destinul există ca să ne oblige să trezim spiritul în noi, ca să ne făurim un viitor mai bun.”
Omraam Mikhaël Aïvanhov

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Gândul zilei de 26 noiembrie

Recomandam urmatoarele articole:

Mâinile – să le stăpânim ca să ne destindem
Destinul nostru – este determinat de atitudinea noastră față de lumea divină
Stăpânirea destinului nostru – să nu ne bazăm niciodată pe ceea ce vine din exterior
Destinul lumii – nu depinde de oameni, ci de niște entități superioare
ÎMPLINIRE ȘI DESTIN

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>