Descurajarea – o iarnă după care revine primăvara

Category: Omraam Mikhael Aivanhov Comments: No comments

Omraam Mikhael Aivanhov

Gândul zilei de joi 13 noiembrie 2014

“Orice am dori să facem în viață, chiar dacă formulăm cele mai bune proiecte, vom întâlni mereu niște greutăți, niște obstacole. Trebuie să o știm și să ne luăm unele măsuri de prevedere pentru a nu ne descuraja, fiindcă aceasta este cea mai rea tentație ce există.

Când începeți să vă simțiți împovărați depășiți de situație, spuneți-vă imediat că această stare nu va fi de durată. Refugiați-vă în voi înșivă, ca și cum ați intra în hibernare, și rămâneți acolo până când suflul vieții va reveni să vă viziteze. Descurajarea este ca iarna; dar după iarnă, vine primăvara. În funcție de ani, primăvara vine mai devreme ssau mai târziu; uneori vine foarte târziu, dar vine întotdeauna. De aceea nu trebuie niciodată să ne pierdem speranța și curajul. Într-un moment sau altul, elanul, energia vă vor reveni. Mulți au cedat cu câteva clipe înaite ca primăvara să țâșnească din nou în ei! Este păcat, ei ar fi fost salvați, dar s-au lăsat doborâți de descurajare fiindcă nu au presimțit cum ceva se reînnoiește.”

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Recomandam urmatoarele articole:
Compasiunea- nu constituie neapărat cel mai bun ajutor
Legatura intre gandirea pozitiva si vindecarea naturala
Fericirea – nu depinde de condițiile exterioare
Anthony de Mello – fragment din invataturi
Initierea este victoria fiintei umane asupra propriilor slabiciuni

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>